Ramen besteld – zoektocht naar bad

 

11 januari hadden we opmeting van de ramen. Erna werd de meetstaat goedgekeurd. En vorige week zijn we nog de kleur van de screens gaan kiezen. Blijkbaar werkt dat niet met RAL-kleuren zoals de ramen.

Ondertussen is er dus tijd om te informeren naar badkamer en keuken. Dit hadden we al eerder gedaan. Eerst zijn we bij Desco in Wijnegem geweest, later bij Schrauwen in Herentals. We zijn nog eens terug naar Schrauwen gereden omdat ik niet zeker was van het bad (een mat bad met speciaal design). We reden meteen daarna naar Cevo, maar ook daar vonden we geen bad.
Vandaag naar Vertommen in Putte en erna naar Desco in Lier, weeral voor een bad. In Lier vielen we weer voor een meubel in z’n geheel. Bleek dat het model te zijn dat we ook in Wijnegem gekozen hadden. Dit kan niet anders dan een goed teken zijn! Enkel de kleur verschilde, eerst kozen we voor eikgrijs, nu kozen we voor poedergrijs. Het bad bleek hetzelfde als in Wijnegem van Desco zelf halfvrijstaand.
Enfin, nu zullen we toch nog eens terugmoeten naar Desco in Lier om een offerte te laten opstellen.

Zo gaat de badkamer eruit zien. Groot badkamermeubel met 2 grote kolomkasten. Aan de overkant een bad tegen de muur, met achter de muur langst ene kant de inloopdouche en aan de andere kant een WC.
En hieronder nog een fotooke van het bad.
Weeral een stapje verder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s